ÎNTREBĂRI / RĂSPUNSURI

          1. De unde pot afla mai multe informaţii legate de proiectul Sport şi agrement în judeţul Bistriţa-Năsăudşi de proiectele finanţate din fonduri europene ce promovează turismul?

Programele de finanţare destinate promovării turismului pot fi găsite pe site-ul www.inforegio.ro, iar mai multe informaţii cu privire la proiectul Sport şi agrement în judeţul Bistriţa-Năsăudputeţi afla trimiţând un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau completând formularul de mai jos.  

             2. Care sunt organizaţiile implicate în derularea acestui proiect?

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional 2007-2013 este Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar Organismul Intermediar pentru Turism este Direcţia Gestionare Fonduri Comunitare pentru Turism, din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Turism. 

            3. Care este obiectivul proiectului Sport şi agrement în judeţul Bistriţa-Năsăud?

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de promovarea judeţului Bistriţa-Năsăuda prin creşterea circulaţiei turistice. În vederea atingerii acestui obiectiv, proiectul îşi propune în mod specific: creşterea notorietăţii patrimoniului cultural istoric din Bistriţa-Năsăud; includerea judeţului Bistriţa-Năsăud în circuitele turistice culturale sau de agrement; utilizarea mijloacelor informaţionale şi a internetului pentru informare şi marketing turistic; îmbunătăţirea gradului de competitivitate al actorilor locali (pensiuni, cabane); valorificarea potenţialului turistic oferit de patrimoniul natural, cultural şi istoric.

         4. Cum pot afla care sunt obiectivele turistice promovate prin proiectul „Sport şi agrement în judeţul Bistriţa-Năsăud”?

Obiectivele turistice promovate prin proiectul „Sport şi agrement în judeţul Bistriţa-Năsăud” sunt menţionate şi descrise în ghidul turistic realizat în cadrul proiectului şi postate în secţiunea „Sport şi agrement în judeţul Bistriţa-Năsăud” a website-ului.

             5. Pot avea o contribuţie proprie în cadrul site-ului?

Da. Puteţi să ne trimiteţi sugestiile dumneavoastră la adresa  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau completând formularul de mai jos. De asemenea, dacă doriţi să adăugaţi fotografii sau materiale filmate pe site, vă rugăm să le trimiteţi la aceeaşi adresă şi noi le vom uploada pe site.

           Asociaţia de Dezvoltare Comunitară în Mediul Rural „ARD” îşi rezervă dreptul de a posta doar materiale cu un conţinut adecvat.

             6. Cum pot intra în posesia unui material de promovare a proiectului?

Cei ce doresc să intre în posesia materialelor de promovare realizate în cadrul proiectului, sunt rugaţi să trimită un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau să completeze formularul de mai jos, în care să solicite ce material doresc (ghid turistic, broşură de prezentare, mouse pad sau calendar de birou), urmând a fi contactaţi de către un reprezentant al asociaţiei în cel mai scurt timp.

Trimite o intrebare

...

 Proiectul „Sport şi agrement în judeţul Bistriţa-Năsăud”, este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa Prioritară 5: „Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului”, Domeniul Major de Intervenţie 5.3: „Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică”, Operaţiunea: „Dezvoltarea și consolidarea turismului intern prin sprijinirea promovării produselor specifice şi activităţilor de marketing specifice”.

www.inforegio.ro 

Investim în viitorul tău! 
Proiect selectat în cadrul Programului Operațional Regional și cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională. 
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României 
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro 
Copyright (c) 2013 A.R.D.

Vizitatori: 48471 Afisari 333137

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/agrementbistrita/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/agrementbistrita/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654